ervaring

 

Tijdens de master Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik mij gespecialiseerd in Gedragsproblemen oudere jeugd. Van 1989 tot 1992 ben ik werkzaam geweest als groepsleidster bij de 'Otto Gerard Helderingstichting'. Aansluitend ben ik bij Stichting Jeugd en Gezin in Dordrecht als werkbegeleider aan de slag gegaan. Daarnaast heb ik diagnostische onderzoek verricht bij gezinnen in het civiel rechterlijk kader.

Vanaf 1992 tot 2008 heb ik als GZ-psycholoog bij Jeugdzorg Drenthe gewerkt. Daar ben ik zeven jaar verbonden geweest aan leefgroepen, betrokken bij Boddaercentra en ben ik meerdere jaren werkzaam geweest bij de ambulante jeugdhulpverlening, zowel in het vrijwillig kader als bij de jeugdbescherming. 

In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar GGZ-Drenthe, waar ik als hoofdbehandelaar/ behandelcoördinator acht jaar binnen de gezinspsychiatrie heb gewerkt. Hier worden gezinnen met ernstige problematiek intramuraal behandeld. 

Vanaf 2017 werk ik bij de BGGZ en geeft ik therapie aan volwassenen, alsook cursussen "Voluit Leven". Naast deze werkzaamheden geef ik cursussen en supervisie aan andere professionals.

In 2019/ 2020 ben ik werkzaam geweest bij GGZ Oost Brabant, afdeling Kind en Jeugd, ontwikkelingsstoornissen. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Curalma, Kliniek voor complex Trauma in Boxmeer.